Zorgbedrijf Antwerpen zet deuren van senioren- en jeugdlocaties open op Dag van de Zorg

Op 13 maart 2019, over deze onderwerpen: Zorg, Zorgbedrijf

Uittreksel uit persmededeling van Stad Antwerpen

Bij Zorgbedrijf Antwerpen is iedereen op de Dag van de Zorg welkom op 7 locaties in Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne, Hoboken en Wilrijk. Bezoekers kunnen op zondag 17 maart van 10 tot 17 uur een bezoek brengen aan dienstencentra, (nieuwbouw-)serviceflats, woonzorgcentra, een centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning en de thuisdiensten ontdekken. Van een workshop over Sherborne bewegingspedagogiek voor ouders tot een bezoek aan een vertelliving in een woonzorgcentrum en extra kortingen bij (web)shop De Schakel: er staan uiteenlopende activiteiten op het programma.

Dienstencentra, woonzorgcentra en thuisdiensten

In woonzorgcentrum Sint Maria ontdekken bezoekers de vertelliving die bewoners helpt om makkelijk te vertellen wat ze wensen. (Woonzorgcentrum Sint Maria, Vredestraat 93, 2600 Berchem)

Korting in (web)winkel De Schakel

Tijdens de Week van de Zorg van 11 tot 17 maart genieten klanten van extra kortingen op een aantal producten die garant staan voor extra dagelijks comfort. Op de Dag van de Zorg kunnen bezoekers langskomen bij de stand van De Schakel in dienstencentrum Groen Zuid in Hoboken.

Tijdens Dag van de Zorg: stand De Schakel in dienstencentrum Groen Zuid, Fodderiestraat 117, 2660 Hoboken
7d/7 open op www.deschakel.be met gratis thuislevering

Verantwoordelijke schepen: Fons Duchateau, voorzitter Zorgbedrijf Antwerpen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is