Vurig Berchem

Op 2 december 2022

Van 4 december tot en met 21 januari organiseert het district Berchem zijn winterprogramma  vol vuur en licht. 

Op zondag 04 december  tussen 16 en 20 uur geeft circus Paljasso in park Het Prieel de aftrap met de wondere wereld van “Jeux de Feu”. In een heerlijk winterdorp creëer je uw eigen plezier en spektakel.  Een gratis ticket kan u aan de ingang via de Spoorwegstraat bekomen. 

Op zaterdag 21 januari kan je gratis mee op stap met de "Lichtjesstoet" door de Berchemse parken. Wij vertrekken om 18 uur aan de Marcel Auburtinlaan. Aansluitend kan je nog diverse lichtacts bijwonenen in het Brilschanspark.

In de tussenperiode worden op verschillende plaatsen in Berchem kleinere activiteiten en acts georganiseerd.

Het volledige programma van “Vurig Berchem” kan je vinden op de webpagina van het district Berchem: www.berchem.be/vurigberchem . Check dit alvast gezien het exacte tijdsschema mogelijk nog kan aangepast worden.

Evi Van der Planken – districtsburgemeester (N-VA):  “We willen de Berchemnaar deze winter graag verrassen met iets nieuws: een winterprogramma vol magie, schittering en vuur. Hartverwarmende acts aangepast aan deze bijzondere tijden. Minder energieverbruik, evenveel warmte! Kom zeker kijken tijdens de openingsact op 4 december of naar het slot op 21/1. En tussenin … laat je verrassen en verwonderen in de Berchemse straten. “

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is