Verhuis markt Heilig Hartstraat Berchem naar De Villegasstraat

Op 1 april 2019, over deze onderwerpen: Economie

Persmededeling district Berchem

Vanaf april verhuist de wekelijkse donderdagmarkt in Berchem van de Heilig Hartstraat naar de De Villegasstraat. Bezoekers kunnen zo genieten van een uitgebreider assortiment, vlakbij de winkelstraat Driekoningenstraat-Statiestraat.

Voortaan vindt de Berchemse donderdagmarkt plaats op een nieuwe locatie. Vanaf donderdag 4 april kunnen marktbezoekers terecht in de De Villegasstraat. Het district Berchem laat de markt verhuizen om een uitgebreider assortiment van voeding, bloemen en planten aan te kunnen bieden. De verhuis van de markt kwam tot stand in samenspraak met de markthandelaars.

De nieuwe locatie ligt op slechts 500 meter van de vorige locatie aan de Sint-Willibrorduskerk en de markt blijft plaatsvinden op donderdagvoormiddag van 8 tot 13 uur. De standplaatsen van de handelaars bevinden zich tussen De Villegasstraat nummer 10 en 22 en op de groene middenstrook. Vanaf het moment dat de markthandelaars beginnen op te stellen om 6 uur ’s morgens tot na het opruimen en reinigen door de stadsdiensten om 14 uur geldt er een parkeerverbod.

Verantwoordelijke districtsschepen: Janick Doré, districtsschepen markten en foren 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is