Handen aan de Ploeg

Op 14 maart 2022

Op 08 maart werd onze bestuursploeg naar 2024 samengesteld. Zoals het in een democratische partij betaamt gebeurde dit in een goede verstandhouding en een constructieve sfeer.

Wij mogen twee nieuwe bestuursleden verwelkomen: Jeremi Van den Berghe en Madinne Dohet. Jenko Loret blijft secetaris, Jan Dedecker blijft op de centen passen. Rik Van Herpen werd unaniem herkozen als voorzitter. Meer “Wie is Wie” vind u op onze webstek. https://berchem.n-va.be

Op zaterdag 12 maart konden wij eindelijk terug buiten komen en hebben wij onze tent opgezet voor een wijkbezoek in de regio Potvlietlaan.

Een regio met veel hoogbouw en relatief weinig ontmoetingsfaciliteiten. Daarom werd door ons districtscollege alvast beslist om de openbare ruimte te herschikken en te vernieuwen. Een nieuwe speeltuin, een parkzone, een sportveld en ontmoetingsplekken moeten de sociale cohesie mee faciliteren. Wij denken er ook aan om dit plein een verrassende nieuwe naam te geven.

Door Evi Van der Planken, Annick De Ridder, Luk Lemmens, Els Van Doesburg, Peter Wouters, Koen Kennis, Carine Leys, Janick Doré, Magda Geers, Jan Poppe, Madinne Dohet, Jan Dedecker, Johan De Gier, Jenko Loret en Rik Van Herpen werd goed geluisterd naar de overwegend postieve reacties van de buurtbewoners. 

Dank aan iedereen voor de enthousiaste medewerking. Janick was cateraar van dienst, Bakker Jan zorgde voor de koffiekoeken en Etienne voor de mooie foto’s. 

Op naar ons volgend wijkbezoek: Zaterdag 23 april 10:00 tot 13:00 uur

Schelpstraat  ( Uitbreidingstraat / Burgemeester Ryckaertsplein / Berchemstation )

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is