ccBe bereidt zich al voor op nieuw seizoen

Op 22 juni 2016, over deze onderwerpen: Cultuur

De programmatoren van ccBe (het cultuurcentrum Berchem) stelden een gevarieerd programma samen voor het nieuwe cultuurseizoen. Verschillende gevestigde waarden maken hun opwachting zoals Martha!tentatief, Pieter Embrechts, Bent Van Looy, Michael Van Peel en Lady Linn & Her Magnificent Seven. Maar ook opkomend talent mag zijn kunnen tonen: pas afgestudeerde acteurs (Dafne Maes en Danaé Bosmans LAP vzw), jong aanstormend hiphoptalent van Bruishaven, Het dansfestival en voor een humoristische toets Erhan Demirci. Om het oude cultuurseizoen met een extraatje af te sluiten, krijgt wie nu tickets boekt voor het nieuwe seizoen een korting van twee euro per ticket.

ccBe blijft inzetten op dans en theater. Klassiekers als Ontroerend Goed, Cie Cecilia, De Koe, Martha!tentatief , SKaGeN, Berlin,... sieren ook volgend seizoen de theateraffiche. Ook zijn er voorstellingen op locatie zoals De Waarheidscommissie in het oude gerechtsgebouw en de nocturne met Pieter Embrechts in het Brilschanspark. Het dansseizoen start met een première van HELKA. Jan Martens en Het Kip zijn ook weer van de partij. Dit jaar staat er zelfs Bollywood dansshow gepland.

Daarnaast is er ook een sterk aanbod van muziek. Sioen staat vijftien jaar op de planken en viert dat met een unieke theatertournee. Kersvers Antwerpenaar Bent Van Looy komt langs en Lady Linn & Her Magnificent Seven stellen hun vierde studioalbum voor. Ook het familieprogramma werd weer zorgvuldig samengesteld met een breed aanbod in de schoolvakanties. Humor staat centraal bij Michael Van Peel (try-out), de allereerste avondvoorstelling van Erhan Demirici en de laatste zaalshow van Nigel Williams.

Vroegboekkorting voor snelle beslissers

De nieuwe seizoensbrochure is intussen van de persen gerold en verkrijgbaar aan het onthaal van ccBe. Uiteraard staat het programma ook online op www.ccberchem.be. Vroege beslissers krijgen tot en met 8 juli  een speciale korting van 2 euro per ticket (met uitzondering van de matinees en ‘Nuff Said). Tickets bestellen kan online, telefonisch en ter plaatse tijdens de openingsuren (van dinsdag tot vrijdag, telkens van 10 tot 16.30 uur).

Sluiting

Van 11 juli t.e.m. 15 augustus 2016 is ccBe gesloten. Uiteraard kunnen in die periode  nog wel online tickets besteld worden.

Verantwoordelijke: Cindy Van Paesschen, districtsschepen voor cultuur Berchem

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is