Ringlaan krijgt nieuwe laag asfalt

Op 28 augustus 2015

Op 31 augustus starten asfalteringswerken in de Ringlaan. De aannemer legt eerst een nieuwe laag asfalt aan de oneven kant van de straat, waardoor die minimaal tien werkdagen is afgesloten voor doorgaand verkeer.

Asfaltering rijweg
Het voet- en fietspad aan de oneven kant van de Ringlaan werden in de afgelopen periode aangepakt. Omdat die werken vlot verlopen zijn, kan de aannemer op maandag 31 augustus beginnen met de asfaltering van de rijweg aan die kant van de straat.  Dat zal minimaal tien werkdagen duren.

Bereikbaarheid
Tijdens de asfalteringwerken zal de Ringlaan langs de oneven kant afgesloten worden voor al het verkeer. Alle woningen blijven te voet bereikbaar. De Bourcetstraat is bereikbaar via de Niellonstraat. Doorgaand verkeer volgt de omleiding.

Middenberm
In de winter van 2015-2016 worden 37 nieuwe bomen in de middenberm en aan de parkeervakken aangeplant. De vijf kastanjes die er al stonden blijven behouden en de nieuwe bomen zullen een minimale stamomtrek van 35 centimeter hebben. In de middenberm worden er ook bloemenheuvels aangelegd die in het voorjaar worden ingezaaid.

De buurtbewoners werden met een infobrief op de hoogte gebracht.

Verantwoordelijke districtsschepen: Bruno De Saeger, districtsschepen voor publiek domein

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is