Feestelijke opening Helderstraat en Geluwestraat

Op 16 juni 2014

 De heraanleg van de Helderstraat en Geluwestraat is afgerond. Op vrijdag 13 juni openden het district Berchem, de bewoners én de schoolkinderen feestelijk hun vernieuwde en veiligere straten.
 
Vrijdag 13 juni werden de nieuwe Helderstraat en Geluwestraat officieel geopend. De schoolkinderen en leerkrachten kregen een ijsje om de opening te vieren. Er werden maar liefst 650 ijsjes uitgedeeld. ’s Avonds was het de beurt aan de bewoners. Zij kregen van het district Berchem een drankje en hapje aangeboden in Parochiecentrum Groenenhoek.
 
Eind oktober 2013 ging het district Berchem van start met de heraanleg van de Helderstraat (tussen de Diksmuidelaan en de Geluwestraat) en de Geluwestraat. De twee straten grenzen aan kleuter- en basisschool het Hinkelpad en de kinderopvang. Met de heraanleg van de beide woonstraten wil het district de verkeersveiligheid in de omgeving van de school verbeteren en een aangename buurt voor de bewoners realiseren.

Verantwoordelijke districtsschepen:  Bruno De Saegher, districtsschepen voor mobiliteit, verkeersveiligheid en publiek domein

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is