Concessie zomerbar Park Spoor Noord

Op 14 maart 2014

Van 1 april tot 30 september 2014 kunnen parkbezoekers opnieuw terecht in de vernieuwde zomerbar van ‘CARGO’ in het gebouw Platform van Park Spoor Noord.

In opdracht van het college organiseerde AG VESPA de publieke oproep voor de uitbating van de zomerbar, gedurende drie opeenvolgende jaren. Vijf kandidaten dienden een voorstel in. Uiteindelijk koos de jury voor het concept van NAFTA49 met CARGO, de uitbater van de voorgaande jaren. De vorige edities van CARGO  hebben intussen een goede reputatie verworven, zowel bij het publiek als bij de stadsdiensten. 

Dit jaar pakt CARGO uit met een vernieuwd concept dat door de jury is geselecteerd omwille van de verrassende upgrade van het totaalconcept tegenover de vorige jaren. Uit het voorstel blijkt de sterke ambitie van de uitbater om steeds verder te bouwen op de geslaagde uitvoeringen van vorige edities en te optimaliseren waar nodig. 

De inrichting wordt in een nieuw kleedje gestoken en bevat een aantal zeer verrassende,  eigentijdse elementen. Om de klantenservice te verbeteren, krijgt de keuken een aantal moderne voorzieningen. Twee nieuwe beloftevolle chefs zorgen voor nog meer kwaliteit op het bord.

Verantwoordelijke schepen: Rob Van de Velde, voorzitter AG VESPA

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is