Een zonnige N-VA ochtend in Pulhof

Op 13 juni 2022

 

Op zondag 12 juni had N-VA Berchem het genoegen Els van Doesburg als gastspreker te mogen verwelkomen. Als jonge enthousiaste en geëngageerde Antwerpse politica bracht zij een positief , verhelderend en enthousiast verhaal. 

 

Na een voorzet door burgemeester Evi Van der Planken, gaf onze jongste Antwerpse schepen een uitgebreide toelichting over haar bevoegdheden zoals wonen, stads- en buurtonderhoud, groen, dierenwelzijn en gezondheids- en seniorenzorg. Wie aanwezig was kon er alles over te weten komen. 

 

Met nu en dan een knipoog naar woke, polarisering en responsabilisering verwees Els bij verschillende projecten en problematieken naar de samenwerking tussen Stad en District.

 

Wanneer men doelen concreet wil realiseren is er inderdaad nood aan aan een gemeenschappelijke visie op de verschillende beleidsniveaus. Met N-VA doen wij dit nu. Hopelijk kunnen wij na 2024 de lijn doortrekken.

 

Een goed gesprek, een bloemenboeket en napraten met een gepast drankje maakten deze zonnige ochtend geslaagd.

 

Met dank aan Els van Doesburg, alle aanwezige en organiserende bestuursleden, alle helpende handen en onze N-VA leden/sympathisanten.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is